top of page
Nieuwe projecten
Ocala
Nieuw project: Ocala Residential

In centraal Florida worden in de stad Ocala ruim 225 één, twee en drie slaapkamer huurwoningen gerealiseerd. Ocala ligt aan een belangrijke noord zuid verbinding, tussen diverse grote steden in Midden- en Noord-Florida. Ocala is in de achterliggende periode uitgegroeid tot een belangrijk distributie- en opslagknooppunt in de regio.
Het appartementencomplex wordt gebouwd op basis van een vaste prijs (‘Guaranteed Maximum Price’ contract). De huurders zullen de beschikking krijgen over uitgebreide huurdersvoorzieningen.

Categorie: Nieuwbouw appartementencomplex

Start: december 2023

Verwachte looptijd: 42 maanden

 

Verwacht rendement: 19% op jaarbasis

Pensacola_edited.jpg
Nieuw project: Pensacola

De propositie betreft opnieuw de realisatie van een huurappartementencomplex in Florida. In Pensacola, een stad in het noorden van Florida aan de Pensacola Bay, zullen, op basis van een ‘Guaranteed Maximum Price’ contract met de aannemer, 330 huurwoningen met uitgebreide huurdersvoorzieningen en parkeergelegenheid worden gerealiseerd. Na oplevering en verhuurstabilisatie zal verkoop van het complex aan de orde komen. 

 

Categorie: Nieuwbouw appartementencomplex

Start: december 2022

Verwachte looptijd: 36 maanden

 

Verwacht rendement: 19% op jaarbasis

pcb.jpg
Nieuw project: Panama City Beach

Na het eerder succesvol afronden van de in Florida gelegen huurappartementenprojecten eTown, Waterfront Residential, Winter Springs en SeaGlass, zal in Panama City Beach (Florida) een complex van ruim 300 huurwoningen met uitgebreide huurdersvoorzieningen en parkeergelegenheid worden gerealiseerd. Het appartementencomplex zal gebouwd worden op basis van een ‘Guaranteed Maximum Price’ contract. Na oplevering en verhuurstabilisatie zal verkoop van het complex aan de orde komen.

 

Categorie: Nieuwbouw appartementencomplex

Start: november 2022

Verwachte looptijd: 36 maanden

 

Verwacht rendement: 20% op jaarbasis

bottom of page