top of page
Lopende projecten
Pensacola_edited.jpg
Pensacola, Florida

De propositie betreft opnieuw de realisatie van een huurappartementencomplex in Florida. In Pensacola, een stad in het noorden van Florida aan de Pensacola Bay, zullen, op basis van een ‘Guaranteed Maximum Price’ contract met de aannemer, 330 huurwoningen met uitgebreide huurdersvoorzieningen en parkeergelegenheid worden gerealiseerd. Na oplevering en verhuurstabilisatie zal verkoop van het complex aan de orde komen. 

Categorie: Nieuwbouw appartementencomplex

Start: december 2022

Verwachte looptijd: 36 maanden

 

Verwacht rendement: 19% op jaarbasis

pcb.jpg
Panama City Beach, Florida

Na het eerder succesvol afronden van de in Florida gelegen huurappartementenprojecten eTown, Waterfront Residential, Winter Springs en SeaGlass, zal in Panama City Beach (Florida) een complex van ruim 300 huurwoningen met uitgebreide huurdersvoorzieningen en parkeergelegenheid worden gerealiseerd. Het appartementencomplex zal gebouwd worden op basis van een ‘Guaranteed Maximum Price’ contract. Na oplevering en verhuurstabilisatie zal verkoop van het complex aan de orde komen.

Categorie: Nieuwbouw appartementencomplex

Start: november 2022

Verwachte looptijd: 36 maanden

 

Verwacht rendement: 20% op jaarbasis

Parkfields.jpg
Parkfields, Manassas/Chantilly, Virginia

Parkfields betreft de investeringen in de rezoning en grondontwikkeling ten behoeve van residentieel en commercieel vastgoed in Manassas en Chantilly, Virginia, Verenigde Staten. Lokale partner Buchanan Partners zal 247 respectievelijk 347 residentiele bouwkavels realiseren inclusief retail componenten. Beide projectlocaties hebben een goede zichtbaarheid en bereikbaarheid en de woningmarkt ter plekke is sterk.

Categorie: Re-zoning en grondontwikkeling ten behoeve van residentieel en commercieel vastgoed

Start: 1 mei 2021

Verwachte looptijd: 45 maanden resp. 42 maanden

 

Verwacht rendement: 21,46% resp. 18,97% op jaarbasis over het gemiddeld uitstaand eigen vermogen

Woodbridge.jpg
Woodbridge, Prince William County, Virginia

Op een ‘infill’ locatie in Woodbridge, Prince William County, Verenigde Staten, van circa 70 hectares wordt de bestaande woningbouw bestemming aangepast naar een bestemming waarbij een hogere dichtheid aan woningen kan worden gerealiseerd inclusief retail en kantorencomponenten. De projectlocatie wordt omgeven door bestaande bebouwing en wordt derhalve aangeduid als ‘the hole in the donut’.

Categorie: Re-zoning en grondontwikkeling ten behoeve van residentieel en commercieel vastgoed

Start: 1 januari 2018

Verwachte looptijd Eigen vermogen: 65 maanden / Lening 41 maanden

 

Verwacht rendement Eigen vermogen: 26,6% / Lening: 16,0% op jaarbasis

bottom of page